slider image slider image slider image slider image slider image slider image
Azt Ön dönti el, hogy az idő kinek dolgozik. A kényes ügyek felderítését bízza ránk.

Bemutatkozás

Üdvözöljük a BLUETEAM MAGÁNNYOMOZÓ IRODA Weboldalán!

Amennyiben Önben felmerült a gyanú, hogy vállalkozásában, munkahelyén, magánéletében valaki vagy valakik anyagilag, erkölcsileg megkárosítják, becsapják, forduljon hozzánk bizalommal!

Szakmailag magasan képzett, nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező munkatársaink maximális diszkrécióval és pontossággal állnak az Ön rendelkezésére, az ország egész területén.

Kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően hatékonyan tudunk felderíteni olyan eseteket, amiben az ügy súlya és jogi státusza még nem büntető jellegű ügy, viszont a megbízó számára fontos, hogy gyors és kielégítő megoldást találjon a probléma hatékony kezelésére.  Szükség esetén az üzleti partnerek vitás ügyeiben, képzett mediátorok segítségével, a hosszas bírósági procedúrákat elkerülve tudunk megállapodást létrehozni a felek között.

Állandó partnereinknél nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Személyes tanácsadással, dolgozói képzéssel, folyamatos ellenőrzésekkel minimálisra csökkentjük a károkozás lehetőségét. Amennyiben Önt, a családját vagy cégét már valamilyen módon kár érte, NE késlekedjen tovább! Minden egyes perc az Önt megtévesztő, átverő személy vagy személyek számára teremt lehetőséget arra, hogy kibújjanak a felelősségre vonás alól.  Az idő múlásával az ügyek elévülnek, a bizonyítékok megsemmisülnek, az információk megkopnak.
Tevékenységünk komplex megoldást nyújt az Ön számára családi, jogi, peres vagy céges ügyekben egyaránt.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!
Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk!

további információk →