slider image slider image slider image slider image slider image slider image

Díjazás

A magánnyomozás egy összetett és sokrétű munka, ahol a feladat elvégzése közben is sok körülmény változhat, ezek adott esetben befolyásolhatják a fixen előre kalkulálható költségeket. Ezért a BLUETEAM MAGÁNYNYOMOZÓ IRODA az eddigi tapasztalatait felhasználva, a megrendelő számára, egy előre jól kalkulálható, mégis rugalmas ajánlatot foglal szerződésbe. Ezen ajánlat jellemzően két részből áll. Egy előre fizetendő úgynevezett megbízási díjból, valamint a megbízás sikeres teljesítése után fizetendő, sikerdíjból.  Amennyiben az elvégzendő feladat során többletköltségek merülnek fel, arról ügyfeleinket azonnali hatállyal, írásban tájékoztatjuk illetve a költségek növekedéséről pontos kalkulációt küldünk.

A magánnyomozásban vannak kiemelt és különösen költséges munkafolyamatok. Ezek körébe sorolható a személykövetés, ami a legköltségesebb feladatok egyike. Ilyen tevékenységet csak több személlyel és különböző technikai, közlekedési eszközök bevonásával lehet hatékonyan elvégezni.  A tőlünk független, de állandó költségek közé tartozhatnak például a különböző illetékek, vagy hivatalos ügyintézések is.

AZ ÜGYMENET

Szerződéskötésig a folyamat ügyfeleink részére teljesen költségmentes.

A személyes – igény szerint online – megbeszélés után az ügy kiértékelését követően egy Személyre szabott ajánlatot készítünk. A szerződéskötést követően Önnek egy személyes kapcsolattartó áll a rendelkezésére, aki teljes körű tájékoztatás ad, illetve megbeszéltek szerint adatokat és információkat biztosít Önnek a megbízás teljes időtartama alatt, a folyamat sikeres lezártáig.