slider image slider image slider image slider image slider image slider image

Magánnyomozó | Ki a jó magánnyomozó?

A jó magánnyomozó elsődleges ismérve a diszkréció! Amikor magánnyomozót keres az interneten, tudnia kell, hogy a magánnyomozó szükséges, hogy rendelkezzen minden hatósági engedéllyel és természetesen tapasztalattal. Honnan tudhatja, hogy a választott magánnyomozó rendelkezik-e tapasztalattal? E tekintetben feltétlenül érdemes részletesebben is elolvasni a magánnyomozó iroda oldalán található információkat. Ha az Ön számára elegendő, és kimerítő, nagy általánosságban minden kérdésére választ adó weboldalra talált, akkor nagy tapasztalattal rendelkező magánnyomozói iroda ajánlja Önnek szolgáltatásait.

Magánnyomozó | Hogy találom meg a számomra megfelelő magánnyomozót?

Ha már megfordult a fejében, hogy magánnyomozóra van szüksége, ha már megszületett a fejében az elhatározás, hogy magánnyomozót fogad, biztos körbenézett az interneten szolgáltatásaikat ajánló magánnyomozó irodák között. Ha most a mi magánnyomozó irodánk sorait olvassa, és még mindig nem gondolja úgy, hogy bezárja az ablakot, valószínűleg bizalmat ébresztettünk Önben. És itt el is jutottunk a kérdés megválaszolásához! A jó magánnyomozó általánosságban rendelkezik a hatósági engedélyekkel, tapasztalattal, törvénytisztelő, és mentes az előítéletektől. Ez azonban Önnek még kevés. Az Önnek megfelelő magánnyomozót saját megérzéseire hallgatva kell kiválasztania. Ha az első találkozás alkalmával nem érzi azonnal a bizalmat, ne érezze kellemetlenül magát, hogy feláll, és nem veszi igénybe a szolgáltatást.

Magánnyomozó | Milyen magánnyomozói szolgáltatásokat vehetek igénybe?

Magánnyomozói irodánk a magánnyomozói tevékenységek összes válfajával foglalkozik. Amennyiben megtisztel bennünket bizalmával, részünkről, a maximális diszkréció megtartása mellett, az emberi méltóság tiszteletben tartását, a becsületesség, mint alapvető követelmény betartását fogja tapasztalni. Mindehhez társul a magánnyomozói tevékenységünket segítő legprofesszionálisabb világszínvonalú technikai háttér, melynek segítségével magánnyomozóink még nagyobb diszkrécióval, gyorsasággal és hatékonysággal tudják elvégezni magánnyomozói tevékenységüket.

Magánnyomozó | Magánnyomozói tevékenységek a teljesség igénye nélkül

Adatok és információk gyűjtése, bizonyítékok fellelése, titkos megfigyelés
Adatvédelem, mely kiterjed a számítógépes adatok védelmére is
Adósok felkutatása és a kintlévőségek kezelése
Alkalmazottainak megbízhatóságának vizsgálata, egyéb bizalmi pozíció betöltése előtti vizsgálat
BI vagyis üzleti hírszerzés
Cégen belüli gyanús cselekmények nyomozása, üzleti információ kiszivárogtatás, lopás, adatlopás
Családi ügyekkel, gyermekekkel kapcsolatos magánnyomozói tevékenység
Felkutatása eltűnt rokonoknak, ismerősöknek, örökösöknek, üzleti vállalkozásoknak, tanukeresés
Környezettanulmányok készítése, életmódvizsgálat
Műtárgy, gépjármű, ingatlan vásárlása előtt a tárgyak tulajdonosának valódiságának igazolása
Partnerellenőrzés, házasság előtt és után a párkapcsolatban felmerülő hűtlenség gyanújának kiderítése
Személyvédelem
Üzleti partnerek átvizsgálása

Magánnyomozó | Ha veszélyben van élete, vagy élete minőségét külső körülmények befolyásolják

Titoktartás, diszkréció az Ön bizalmának maximális eléréséért.  Magánnyomozó irodánk első és legfontosabb szempontja: Hogy magánnyomozó irodánk ügyfeleiről soha semmilyen körülmények között nem szivároghat ki egyetlen információ sem. Hiszen a magánnyomozó tevékenységünk alapja a diszkréció, a titoktartás és ebből fakadóan a bizalom.

Magánnyomozó iroda | Magánnyomozó irodánk munkatársai

A magánnyomozó irodánkban dolgozó magánnyomozók főiskolai és egyetemi diplomával rendelkező, több évtizedest praxist magukénak tudható, a magánnyomozáshoz szükséges összes szakterület legprofibb magánnyomozói. Értendő ez alatt a szakmai ismeretanyag, a jó értelemben vett dörzsöltség, nagymértékű empatikus készség, melyhez párosul a fentebb már említett professzionális eszközfelszereltség. A törvények maximális betartása mellett rendelkezünk, a hatósági engedélyekkel és szakmai felelősségbiztosítással! Minden nagyképűség nélkül mondhatjuk, ha a Blue Team magánnyomozó irodára esik a választása, örökre leteszi a voksát mellettünk.

 

 

VAGYONVÉDELEM | MIÉRT FONTOS A VAGYONVÉDELEM ÉS MIT JELENT A VAGYONVÉDELEM A NAPJAINKBAN?

Amióta világ a világ az emberek rendelkeznek magántulajdonnal, és léteznek olyanok, akik szeretnék az embereket megszabadítani vagyontárgyainktól. Ennek köszönhetően a vagyonvédelem is meg kellett, hogy jelenjen a történelemben. A vagyonvédelem technikája évről-évre, hónapról-hónapra fejlődik, ma már a csúcsminőségű vagyonvédelem technika és munkatársaink konstruktív munkája eredményeként valósul meg a professzionális hatékony vagyonvédelem.

Mára minden a hálózatokra épül, akár, ha a szórakoztató elektronikáról, közlekedésről vagy épp a lakások, cégek, autók vagyonvédelméről beszélünk. A BlueTeam biztonságtechnikai cégeként hosszú évek tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki professzionális vagyonvédelmi módszereit és rendszereit.

VAGYONVÉDELEM | MIKOR ÉS HOL VAN SZÜKSÉG VAGYONVÉDELEMRE, VAGYONVÉDELMI SZOLGÁLTATÁSOKRA?

VAGYONVÉDELEM | A BŰNÖZŐK ELŐTT EGY LÉPÉSSEL

Ahhoz, hogy vagyonunk megfelelő védelméről megfelelően gondoskodni tudjon fontos a bűnözők előtt járni egy lépéssel. A Blueteam fokozott figyelmet szentel a technikai fejlesztéseknek, és a bűnözők új fogásainak. A vezeték nélküli vagyonvédelmi rendszerek professzionális módszereit és eszközeit alkalmazzuk.

VAGYONVÉDELEM | TÁVFELÜGYELET

A távfelügyeleti szolgáltatásainkon, valamint a GSM és GPRS riasztók alkalmazásán keresztül képesek vagyunk megakadályozni szinte minden betörést és gépjárműlopást. Ezeknek az érzékelőknek a kiiktatása rendkívül nehéz, mivel a legmodernebb kommunikációs csatornákat használják és másodpercek alatt riasztják a tulajdonost és a BlueTeam távfelügyeleti központot.

VAGYONVÉDELEM  | ELSŐDLEGES CÉL A BIZALOM

A vagyonvédelem is azon szolgáltatások körébe tartozik, melyben elsődleges szempont a bizalom, hiszen ügyfeleink a Blueteam csapatára bízzák lakásuk, üzletük, gépjárművük, vagy más értéktárgyaik védelmét. A Blueteam két alappillére a megbízhatóság és a legújabb technológiák használata, amelyek elengedhetetlen részei a munkánknak. Szolgáltatásaink professzionális minőségét a minden helyzetben kipróbált rendszerek, a sokéves tapasztalat és állandó fejlesztések garantálják. Minden egyes ügyfelünknek garantáljuk a 100%-ban egyénre szabott megoldásokat, ezt a célt szolgálja a helyszíni felmérés, mely alapján tájékoztatjuk leendő ügyfeleinket, hogy milyen kockázati tényezőkkel kell számolniuk, amennyiben nem védelmezik a megfelelő technológiával vagyontárgyaikat. A BlueTeam munkatársai mindig az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást fogják ajánlani.

 

VAGYONVÉDELEM |  MINDEN, AMI VAGYONVÉDELEM

A Blueteam a Megbízó igényeinek maximális figyelembevételével vállalja épületek, házak, és lakások, létesítmények, telephelyek védelmét, őrzését, a tulajdon elleni támadások megelőzését minden esetben az adott objektum sajátosságainak előzetes feltérképezésével.

A vagyonbiztonsági helyzet feltérképezését követően, annak pontos ismeretében tervezzük meg, szervezzük meg és bonyolítjuk az adott objektumok védelmét. A hosszú évek során kialakult gyakorlat szerint élőerő alkalmazásakor ezek a feladatok: portaszolgálat, rendész szolgálat, vagyonőri szolgálat önálló, vagy kombinált rendszerbe történő állításával valósítható meg. Igény esetén az élőerőt egyéb technikai eszközökkel egészítjük ki. A Blueteam az őrzésvédelmi tevékenységét kizárólag szakképzett, felkészült kollégákkal látja el, mindannyian rendelkeznek vagyonőri igazolvánnyal és kamarai tagsággal. A Blueteam, vagyonőreit a szolgálat tökéletes ellátásához a legkiválóbb minőségű felszereléssekkel látja el

• A vagyonvédelmi tevékenység jellegének megfelelő formaruhával

• Arcképes igazolvánnyal

• A vagyonvédelemhez szükséges eszközökkel (fegyver, adó-vevő rádió stb.)

VAGYONVÉDELEM  | ÉS SZEMÉLYVÉDELEM

A Blueteam a nemzetközi elvárásoknak megfelelően képzett testőrökkel vállalja akár a hazai akár a nemzetközi politikai vagy gazdasági élet közszereplőinek védelmét, valamint más, kiemelt védelmet igénylő személyek biztosítását.

A Bluteam csapatának testőrei folyamatos fizikai és elméleti felkészítésekben részesülnek és állandó továbbképzések segítségével fejlesztik tudásukat. Küzdősportokban és közelharcban jártas, önvédelmi eszközök használatában gyakorlott, akkreditált testőr diplomával rendelkező kollégáink a legmagasabb színvonalú védelmet biztosítják a megrendelők számára.

 

VAGYONVÉDELEM  | ÉRTÉKSZÁLLÍTÁS

A Blueteam az értékszállítási feladatokat szakmailag magasan képzett, tapasztalt személy- és vagyonőrökkel és/vagy testőrökkel végezi, számukra szükség esetén lőfegyvert, golyóálló mellényt és egyéb támadást elhárító eszközöket biztosít.

 

VAGYONVÉDELEM  | MOBIL TÉRFIGYELŐ RENDSZER

Napjaink fokozott elvárásai emellett a területek méretének növekedése arra késztette a Blueteam csapatát, hogy technikai eszközeink széles palettáját tovább fejlesszük és növeljük. A nagy területek nappali és éjszakai megfigyeléséhez mobil térfigyelő technikával ellátott gépjárműveket illetve térfigyelő állomásokat használunk. A gépjármű a legprofesszionálisabb technikai felszereltséggel rendelkezik, amely rendkívül hatékonyan használható bármilyen méretű szabadtéri rendezvény biztosítására, mozgékonysága lehetővé teszi nehezen megközelíthető helyek elérését is.

VAGYONVÉDELEM  | RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

A Blueteam óriási tapasztalattal vállalja bármilyen jellegű és méretű rendezvény biztosítását. Konferenciákat, bemutatókat, kiállításokat, hazai- és nemzetközi sport rendezvényeket, koncerteket, fesztiválokat, falunapokat, roadshow-kat.

A rendezvények biztosításakor kiemelt figyelmet fordítunk:

• az élet- és vagyonbiztonság fenntartására

• a rendezvény házirendjének betartatása

• tiltott eszközök, tárgyak bevitelének megakadályozására

• ruházat és csomagátvizsgálásra

• ittas, garázda személyek kiszűrésére, eltávolítására

 

VAGYONVÉDELEM  | ADÓSSÁGKEZELÉS

A Blueteam megalakulása óta folytatja adósságkezelő tevékenységét. Adósságkezelésben magasan képzett munkatársaink mind cégek, mind magánszemélyek több ügyét dolgozták már fel.

A Blueteam adósságkezelő üzletpolitikájának alapelve: A Megbízó által elvárt eredmény elérése, vagyis az adós(ok) felkutatása, személyes tárgyalás és az adósság maradéktalan kiegyenlítése. A Blueteam eredményességének záloga, hogy minden esetben részletes környezettanulmányt végzünk, felkutatjuk az adós bármilyen fellelhető vagyonát ezek segítségével pedig garantálttá válik az adósságrendezés. Magas százalékaránnyal derítjük fel az adós(ok) tartózkodási helyét természetesen külföldet is beleértve.

Egyéb szolgáltatásaink:

közbeszerzési és egyéb pályázók által megjelölt referenciák ellenőrzése,

hitelszerződéseknél ingatlan értékbecslés felülvizsgálat, ingatlanfedezet ellenőrzés,

adós-vizsgálat, fizetésképtelenségi vizsgálat esetén vagyonkutatás,

banki hitel (cenzúra) bizottságoknak adatgyűjtés, jelzálog ellenőrzés,

“besült” hitelek, tartozások kezelése, adósságszolgálat peren-kívüli egyezségekhez

biztosítási ügymenetben keletkező anomáliák, biztosított cselekmény ellenőrzése,

szükség szerint a hivatali belső különös események kivizsgálásában való részvétel, szaktanácsadás, nyomozás,

belső anomáliák kezelése. (lopás, károkozás, stb. tettesének felderítése.)

külső partnerek, konkurencia, stb. üzleti információszerzésének elhárítása, indokolt gazdasági szituációban céginformáció készítése.

VAGYONVÉDELEM  | VAGYONVÉDELMI ÉS ELEKTRONIKAI RENDSZEREK TERVEZÉSE ÉS TELEPÍTÉSE

A Blueteam nagy hangsúlyt fektet az objektumvédelemben az élőerős őrzés mellett, a biztonságtechnikai eszközökkel történő ellátottságra, illetve ezen eszközök precíz kezelésére és működésére.

A biztonságtechnikai eszközök alkalmazása rengeteg szempontból fontos és ajánlott. Részint egyszeri befektetéssel csökkenthető az élő erő alkalmazása így az ebből származó költségek, másrészt nagy szerepet kap az őrzés során bekövetkező rendkívüli események megelőzése során.

A Blueteam kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden esetben a Megbízó és a környezet igényeihez igazodva és alkalmazkodva a legjobb és legmegfelelőbb technikákat alkalmazza.

VAGYONVÉDELEM  | BIZTONSÁGTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁS

A Blueteam vállalja a biztonságtechnika bármely ágában jelentkező komplex feladatok megoldását, legyen szó elektronikus vagyonvédelmi, vagy a fizikai, mechanikai védelmi rendszerek területéről.

A Blueteam az elektronikai védelem területén a behatolás jelző, zártláncú videó megfigyelő, beléptető rendszerek, továbbá integrált épület felügyeleti- és vagyonvédelmi rendszerek tervezésével, telepítésével, karbantartásával foglalkozik.

E tevékenységi körön belül, Megbízóink igénye szerint külön-külön is vállaljuk szaktanácsadási, tervezési, kivitelezési, eszközszállítási és szervizszolgáltatások elvégzését.